Apel, këshillë dhe vërejtje nga motoristi tetovar Veton Murati

Advertisment

Të dashur miq dhe shokë e të gjith ju sportdashës dhe sportist të motoçiklizmit në Tetovë ,nji vërejtje ,këshillë apo sugjerim si dashamirë .

Në emrin tim dhe tuajin dëshiroj tē kërkoj ndjesë ndaj xhdo qytetari ,zyrtari dhe kalimtari në Tetovë për zhurmēn ,rrëmujën dhe agresivitetin e shkaktuar nga motoçiklistët në ditët me diell .

Reklame

Ju falmnderit gjith qytetarëve për mirkuptimin ,tolerancën dhe durimin e treguar karshi gjith asaj torture psikologjike të shkaktuar nga zhurma dhe mosdiciplina e disa pilotëve-vozitësve të motoçiklizmit ,me ose pa përvojë ,të qëllimshme ose jo por sidoqoftë të dhunshme si gjeste për qytetarët dhe institucionet ligjzbatuese -andaj ju kërkojmë ndjesë!!!

Të dashur MOTORISTË qofshit fillestar apo ju më me përvojë ! Ju lutemi që ta respektoni dinjitetin e qytetarit ,xhdo vajze ,nëne ,babai,fëmie ,pjesmarsi në komunikacion ose qytetar të ktij qyteti !

Duke qenë të sjellshëm e të kujdes’shëm ne respektojmë vlerat sportive dhe mbi të gjitha vetveten dhe familjet tona ,qetsija dhe dinjiteti i qytetarit është qetsi dhe dinjitet për neve ,prindërit ,motrat dhe vëllezërit tanë ,si dhe për xhdo kalimtar që ka dalur në rugë,në oborin e shtëpisë ,park apo restorant ,në bibliotekë ,pushon apo pin kafe në ballkonin e banesës dhe neve ti krijojmē stres ,dhunë ose shqetsim e trishtim është vërtet mëkat ndaj zotit dhe shkelje ndaj ligjit .

MOS E BËNI JU LUTEMI
EJANI TË VEPROJMË SI SPORTIST TË VËRTETË DHE TË GJITH ATA QË DO SHKAKTOJNË SHQETSIM -TË MUNDOHEMI TI LARGOJMË E INJOROJMË DHE SI TË TILLË EDHE TI DËNOJMË SEPSE ËSHTË TURP.
Shpresoj të hasi në mirkuptim nga kolegët ,qytetarët dhe gjith motoçiklistët tonë kudo që janē.