Apel nga mjeku strugan gjithë popullatës: Mundohuni të gënjeni sa më pak

Nje apel te gjithe popullates…!!!!
Milot Rizvani

1.Sot ne sherbimin urgent, vec tjerash me vjen nje Paciente, kinse e shqetesuar per nje vdekje te ndodhur ne Tatesh, pacientja me Corona, e cila arriti tme mashtroje pa dhene information te plote epidemiologjik, made duke mohuar lidhje familjare me ate rast… Rastesisht u informova pas ca oresh qe e njejta ne te vertete ka qene motra e se ndjeres…

2.Nga mbremja me vjen nje Pacient bashke me te shoqen me ankesa lukthi, I cili ne ankete epidemiologjike del se ka ardhur 10 dite para nga Zvicra, me detyrim karantinimi shtepiak 14 ditor,… O djali, edhe 4 dite te duhet te rrish mbyllur..

3.Para se te nisja sherbimin, jam ne tregun e gjelber te qytetit dhe market, per ato 5 min pashe gjendje skandaloze, grumbullime njerezish, shumica pa doreza e maska, perfshire edhe tregtaret e shitesit ambulant, ne market tollovi e madhe, 3-4 police kinse kontrollojne popullaten prane njeri tjetrin pa maska,…

O njerez, o institucionet, o shtet,… A keni tru, apo jeni ne enderr,…Kjo nuk eshte qesharake, merrni me seriozitet…. Kjo gjendje eshte me e keqe se lufta… Po iu le te reflektoni… Permbajuni masave e izolimit… E mundohuni te genjeni sa me pak…. Sic ju ka keshilluar mesuesi dikur, e hoxha tani…

P. S. Gomarin po e hante ujku, ai I ngrati mendonte se eshte ende ne enderr…