Apo dështon Super Liga ende pa filluar?

Advertisment
HTML Image as link

E FUNDIT:
12 klubet qe u dakorduan per krijimin e Superliges Europiane jane duke mbajtur nje mbledhje online dhe po shikojne mundesite e terheqjes nga krijimi i ketij kompeticioni.

Barcelona dhe Atletico iu kane bashkuar ekipeve angleze qe kane konfirmuar largimin nga ky kompeticion.