Apple prezanton zyrtarisht iPhone 11

29
#

Gjiganti teknologjik amerikan, Apple, ka prezantuar të martën në Kaliforni modelin e tij më të ri të telefonit të me.nçur mobil.

iPhone 11 është quajtur paji.sja më e re mobile e Apple që vjen si pasardhëse e iPhone XR.

Ky model i ri do të ketë një sistem prej dy kamerash, ndërsa do të ofrohet me 6 ngjyra të ndryshme.

Sikurse modeli i vitit të kaluar, edhe iPhone 11 vjen me ekran prej 6.1 inçësh ndërsa di.zajni i tij është pothuajse ide.ntik me paraardh.ësin e tij.

Ar.tikulli do të plotësohet, për të p.ërfshirë edhe çmimin dhe detaje të tjera.