Arben Fetai: Jo që nuk i kemi dhënë zë rinisë, por e kemi shuar edhe zërin e partisë !

Aleancës për Shqiptarët, njëherit edhe mik i afërt i kryetarit Ziadin Sela, ka reaguar pas shpalljes së rezultateve jozyrtare për Këshillin e ri komunal në Tetovë. Ai me këtë rast ka kërkuar përgjegjësi dhe llogaridhënie nga Ziadin Sela:
Në vazhdim postimi i plotë i Fetait:

E vërteta është se sonte jemi partia e shtatë ndoshta edhe e teta në Tetovë. Jo që nuk i kemi dhënë zë rinisë, por e kemi shuar edhe zërin e partisë në kryeqendrën a shqiptarëve në RMV. E kjo nuk guxon të kalojë pa llogaridhënie dhe përgjegjësi. Që nesër