Arben Llalla për ofe ndimet e Zaevit: Kërkon vota maqedonase duke i sharë shqiptarët

Ofendimet që lideri i LSDM-së u bëri shqiptarëve përmes bombës së fundit ,vazhdojnë të komentohen nga analistë,figura të ndryshme publike,opinionistë dhe jo vetëm duke e quajtur një fyerje të rëndë që i bëhet komunitetit më të madh në Maqedoninë e Veriut.

Në vijë të kësaj analisti politik Arben Llalla thotë se nuk është hera e parë që politikanët përdorin shprehje të tilla.

Reklame

“Jemi në fushatë parazgjedhore dhe politikanët flasin sipas vendit për të thithur vota dhe për të qenë të pranishëm në medie. Nuk është hera parë që politikanët përdorin shprehje të tilla” deklaroi Llalla analist përcjellë TetovaSot. Ofendime të atij niveli kanë përdorur edhe politikanët shqiptarë, madje shumë më të rënda. Prandaj gjithçka duhet të merret brenda të normales u shprehai / TetovaSot