Arben Taravari takoi komandantin e Renxherëve, Mentor Saiti

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari priti sot në kabinetin e tij një delegacion të Njësisë për operacione speciale – Renxherët, të udhëhequr nga komandanti i njësisë, nënkoloneli Mentor Saiti.

Në takim, kryetari Taravari dhe komandanti Saiti, bashkëbiseduan për gjendjen e krijuar me pandeminë nga COVID -19 dhe shkëmbyen informacione në lidhje me aktivitetet që po
ndërmarrin organet të cilat ata i përfaqësojnë.

Reklame

Shkas i takimit ishte ndarja e pakove me produkte ushqimore dhe higjienike për 10
familje nevojtare, të cilat do t’i përzgjedhë Komuna e Gostivarit nga lista prioritare për ndihma emergjente.