Arben Taravari zgjidhet kryetar shtabi për zgjedhjet e 12 Prillit

Në mbledhjen e rregullt të Kryesisë Qëndrore të Aleancës për Shqiptarët, ndër pikat kryesore ishte edhe zgjedhja e Kryetarit të Shtabit Qëndror të Aleancës për Shqiptarët për Zgjedhjet e parakohshme Parlamentare të 12 Prillit 2020 informon Tetova sot.

Në mënyrë unanime nga anëtarët e Kryesisë Qëndrore u zgjodh Sekretari Gjeneral i Aleancës për Shqiptarët

Dr.Arben Taravari i cili siguroj Kryesinë Qëndrore së kësaj rradhe shtabi qëndror i ASH me gjithë shtabet lokale dhe aktivin politik do ta sigurojë dhe garantojë fitoren bindëse të Aleancës për Shqiptarët në zgjedhjet e 12 Prillit të vitit 2020.