Arbër Ademi zyrtarizon emrat e shkollave ‘Imri Elezi’ dhe ‘Ismail Qemali’ në Çair

Përfundimisht ka mbaruar çështja e emërtimit të shkollave në Çair. Emri i SHF “Nikolla Vapcarov” do të shkojë në histori dhe e njëjta edhe zyrtarisht do të thiret “Imri Elezi”, gjithashtu edhe SHF “Rajko Zhinzifov” tani e tutje do të thiret zyrtarisht “Ismail Qemali”.

Kjo histori e emërimit të shkollave në fjalë nga ato të mëparshmit në këto të tashmit, “Imri Elezi” dhe “Ismail Qemali” u rrumbullaksua me sukses falë angazhimit maksimal dhe serioz të ministrit të Arsimit dhe Shkencës, dr.Arbër Ademit.

Reklame