Arbnore Zogjani vjen me këngën “Krenaria e nanës”, dedikim emocional për luftën e UÇK-së

Këngëtarja Arbnore Zogjani, ka sjellur këngën më të re dedikim për luftën e UÇK-së, shkruan lajmi.net.

Këngëtarja Arbnore Zogjani, e cila është vajza e dëshmorit Hysen Zogjani, sikur në çdo ditë të rëndësishme për popullin shqiptar, sot më 28 nëntor ka publikuar këngën e re të saj, që është përpunim i këngës me tekst të shkruar dhe e kënduar nga Komandanti i Njësisë Speciale të UÇK-së, Ferid Berisha – Komandant Shkupi.

Reklame

Këngëtarja Arbnore Zogjani njihet për dedikime emocionale për luftën e UÇK-së.