Ariana, deputetja më e bukur në parlamentin e ri të Kosovës (FOTO)

Ariana Musliu Shoshi eshte deputetja me e re dhe me e bukura ne parlamentin e Kosoves.

Ajo ne rrjetin e saj facebook falenderon votuesit per perkrahjen:

Reklame

Të dashur qytetarë, simpatizantë e përkrahës të PDK-së,

Të dashur familjarë e miq,

Shumë faleminderit për mbështetjen e vazhdueshme që për herë të dytë, të marrë besimin tuaj, për t’iu përfaqësuar në Kuvendin e Kosovës. Kjo do të thotë besim, përgjegjësi dhe sfidë për mua.
Zotohem, se do të jem në shërbim të qytetarëve, në mbrojtje të vlerave shtetërore dhe kombëtare.

#8183 herë faleminderit nga ❤️ për secilin nga ju!