Arifi: Asfaltimi i rrugës në Shipkovicë drejt përfundimit

Edhe një lajm i mirë për banorët e fshatit Shipkovicë. Asfaltimi i rrugës brenda fshatit është drejt përfundimit.

Janë duke përfunduar punët për asfaltimin të rrugës brenda fshatit Shipkovicë, si dhe të rrugës e cila shpie deri tek Sh.F “Rilindja”, ka shkruar në Facebook Teuta Arifi.