Arifi: BDl nuk paraqet kurrë ide për të shantazhuar dikë

Kryetarja e Komunës së Tetovës, Tetuta Arifi për TV24 vendi duhet të ketë një qeveri që qëndron në linjën e zbatimit të organizatës Euro-atlantike

Vendi duhet të ketë një qeveri që qëndron në linjën e zbatimit të organizatës Euro-atlantike. Kemi nevojë për një qeveri si rezultat i bisedimeve dhe negociatave konkrete dhe të cilat do të jenë në të njëjtën linjë, tha Arifi.

Reklame

Një kryeministër shqiptar ishte një ide e saktë politikisht, për të cilën ia vlente të flitej. Atmosfera e procesit të bisedimeve do të tregojë se cili do të jetë realizimi i kësaj ideje. BDI nuk është një parti grindëse, por njerëzit thjesht besojnë tek ne. BDI nuk paraqet kurrë ide për të shantazhuar dikë, por ide për përparim më të madh në shoqëri, tha Arifi./Telegrafi