Arifi dhe Selami: Me projekt të ri për Banjën e qytetit

Zv.Drejtor i Agjencisë për mbështetje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural Abdulselam Selami dhe kryetarja e Tetovës Teuta Arifi

pas takimi të sotëm njoftuan edhe për një projekt për malësin e Tetovës.

Reklame

Bëhet fjalë për ndërtimin e vendit për piknik në lokalitetin e njohur si Banja e qytetit.
Projekti përfshin rregullimin e rrugës për qasje deri te ky vend, rregullimin e shtratit të lumit, rregullimin e burimeve termo-minerale dhe vendosjen e pajisjeve urbane.

Projekti është me vlerë 23.104.692 denarë me TVSH ( me shume se 375 mijë euro)!