Arifi: Ekipet mobile të NJTKZ – Tetovë, kanë bërë dezinfektimin të shkollës së mesme të mjekësisë!

“Në prag të fillimit të afatit të parë të regjistrimit të maturantëve në shkollat e mesme komunale në Tetovë, sot ekipet mobile të NJTKZ – Tetovë, kanë bërë dezinfektimin e brendshëm dhe të jashtëm të shkollës së mesme të mjekësisë!” – thotë Arifi

Për më shumë ndiq linkun:

Reklame