Arifi: Ekipet mobile të NJTKZ – Tetovë, vazhdojnë aktivitetet ditore për dezinfektim të rrugëve (FOTO)

Ekipet mobile të NJTKZ – Tetovë, vazhdojnë aktivitetet ditore për dezinfektim të rrugëve dhe hyrjeve të shtëpive edhe në pjesët periferike të qytetit;

?Sot u dezinfektuan rrugët dhe rrugicat në lagjet: A.J Zhurçin, rruga 185 dhe 186, si dhe rruga 146;

?Shërbimet komunale punojnë 24/7, duke u kujdesur për pastërtinë, higjienën dhe shëndetin publik, por padyshim që kjo sfidë globale kërkon edhe disiplinë, edukatë, dhe përgjegjësi individuale!

Mirëqenia jonë, është kujdesi që kemi ndaj prindërve, gjyshërve, farefisit dhe miqve tanë!

#QëndroNëShtëpi #ShpëtoJetë” – thotë Arifi