Arifi: Fillon asfaltimi i 3 rrugëve prapa gjimanzit të Tetovës (Foto)

Kryetarja e Tetovës , Teuta Arifi shkruan:

Ka filluar asfaltimi i 3 rrugëve prapa gjimanzit të Tetovës! 🤗

Reklame

Nga programi komunal për rikonstruim të rrugëve të dëmtuara, bëhet gryerja dhe asfaltimi i këtyre rrugëve në gjatësi prej 500 metra dhe sipërfaqe 2950 m2.✅

Për të përmirësuar infrastrukturën rrugore do të intervenojmë edhe në shumë lagje, rrugë dhe rrugica në qytet!

#NdërtojmëTëArdhmen