Arifi: Fillon intervenimi infrastrukturorë në disa pjesë të rrugëve të qytetit

“Fillon intervenimi infrastrukturorë në disa pjesë të rrugëve të qytetit.

Asfaltimi i rrugës në afërsi të xhamisë “Eski” dhe Qendrës për Kulturë është vetëm një nga investimet e parapara për këtë vit.” – thotë Arifi

Reklame

Për më shumë ndiq linkun: