Arifi: Nëna është shtylla e shtëpisë dhe shoqërisë!

Teuta Arifi me rastin e 8 marsit ka uruar nënat me fjalët:

“Nëna është shtylla e shtëpisë dhe shoqërisë! Edhe këtë 8 Mars vizitova Maternitetin në Spitalin Klinik të Tetovës për të uruar dhe inkurajuar nënat e reja mbi rëndësinë dhe rolin e tyre të pazëvendësueshëm si në familje ashtu edhe në shoqëri! Gëzuar 8 Marsin!?” – thotë Arifi.