Arifi: Po bëhet rekonstruimi dhe rehabilitimi i rrugës lokale Tetovë – Bërvenicë (Foto)

Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi, përmes profilit të saj në Facebook ka njoftuar për rekonstruimin dhe rehabilitimin e rrugës lokale Tetovë – Bërvenicë.

“Rekonstruimi dhe rehabilitimi i rrugës lokale Tetovë – Bërvenicë! 🙂
Projekt i mbështetur nga NP rrugët shtetërore dhe i realizuar nga NP Rrugët e Maqedonisë🛣
Investojmë në përmirësimin e infrastrukturës rrugore! ✅
#NdërtojmëTëArdhmen” ka shkruar Arifi.

Reklame