Arifi: Rikthehemi fuqishëm në Shipkovicë me investime konkrete (VIDEO)

31
#

Rikthehemi në Shipkovicë me investime konkrete. Me Kryetarin Ahmeti, zv.Kryeministrin Duraku, Ministrin Ademi, zv.Ministrin Maksuti përuruam sallën e sportit me kushtet më moderne bashkohore.

Shkolla Rexhep Voka dhe malësia njëherit mer një investim serioz që filloristët do të mund ta shfrytëzojnë. Ngelet që nxënësit të marin medalje të vendeve të para, dyta dhe të treat duke I’u siguruar kushte optimale për stërvitje.

Shumë shpejtë do të mbarojë edhe investimi në urrën që lidh dy fshatrat Shipkovicë-Brodec. Në Shipkovicë garantuam kushtet brenda objektit shkollorë për fillimin e “Qëndrimit ditorë” të voglushëve. Vazhdojmë me programin e njejtë edhe në vendbanimet Gajre dhe Brodec.
Puna mbi fjalët.

Bashkë Mundemi!

#MeZ♥mër