Arifi: Rregullimi i hapësirës publike ‘Kulla 217’ (FOTO)

Bashkë me Kryetarin e këshillit Vendorë Teteks Florimin, inspektuam hapësirën publike që dikur ishte një vend me baltë dhe ujëra atmosferik që akumuloheshin dhe ishin shqetësim serioz për banorët e këtij blloku urban, realizuam:

Vendosjen e bekatonave në sipërfaqe prej 2300m2 ,Vendosjen e pajisjeve urbane, shportave për mbeturina dhe ulëseve ,Rregullimin e ndriçimit publik ,Ndërtimin e kanalizimit atmosferik ,Vlera e përgjithshme e investimit 2.2 milionë denarë!

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries