Arjanit Hoxha i përgjigjet ‘ideologut’ të ritur në prehërin e BDIsë

Pas letrës së Zekerija Ibrahimit nga Alternativa, ka ardhur reagimi i Arijanit Hoxhës të Lëvizjes Besa.

““Ideologu” i ritur ne prehërin e BDI-së ka nis me kerku edhe atë që thotë populli “kime në voe”.

Le ti jape dikush informacione më të sakta të punsuarit të BDI-së dhe shfrytëzuesit së gjitha benefiteve nga BDI përfshirë këtu edhe ndarjen e pushtetit qendror me BDI edhe atë të Ministrisë së Kulturës ku sekretarin shtetëror e kanë nga BDI, se Lëvizja BESA as në Çair dhe as në Tetovë nuk është pjesë e shumicës në pushtetin lokal.

Ata që duhet të ndahen nga BDI pasi ata që kërkuan të bëhen alternativa e Besës pra TË PABESËT përfunduan në pushtet bashkë me BDI!” thuhet ne reagimin e Hoxhës