Arkitektja tetovare Fitore Iljazi: Punoni, studioni dhe mos ndaloni ëndrrën tuaj (VIDEO)

Advertisment

Një vajzë shembull për të tjerët, ajo është një arkitekte e suksesshme e cila vjen nga qyteti i Tetovës. Për Fitoren rrugëtimi i saj në këtë sferë ka filluar menjëherë pas mbarimit të studimeve në Shkup e më pas në Zvicër. Tani ajo ka dhe studion e saj personale në Tetovë, ku dhe nxjerr projekte nga më të ndryshmet.

Mesazhi i saj për të rinjtë në këtë intervistë ishte të punojnë, studiojnë dhe mos e ndalojnë ëndrrën e tyre për çfarëdo profesioni.

Reklame

Fitore Iljazi ju fton të ndiqni intervistën e saj.

https://portalb.mk/wp-content/uploads/2020/10/video-1603970807.mp4?_=1