Armend Rexhepagiqi në jetën e përditshme tamam burrëror (FOTO)

85

Për vite me radhë, publiku nuk ka ditur saktë se si ta përkufizoj stilin e këngëtarit Armend Rexhepagiqi, pasi ai ishte jashtë kornizave standarde.

Pra, Armendi nuk ka qenë mashkulli tipik i skenës muzikore shqiptare. Ai, nuk ka ndryshuar në nuanca, por në ngjyra.

Ndonëse shumë larg shablloneve standarde, Armend Rexhepagiqi është pranuar mirë nga publiku, që e ka pëlqyer dhe vazhdon ta pëlqej muzikën e tij, shkruan “Kosovarja”.

Por, si është në përditshmëri Armendi? Në fotot e fundit nga përditshmëria, Rexhepagiqi shfaqet krejt ndryshe, larg imazhit skenik dhe shumë më burrëror.