Arr estohet 30 vjeçar nga Dibra, fotografoi fletëvotimin

Një 30 vjeçar nga Dibra është shoqëruar në polici pasi kishte fotografuar fletëvotimin.

“Është arrestuar personi A.D. (30) nga Dibra, në bazë të kërkesës për intervenim nga kryetari i këshillit zgjedhor të locuar në shkollën fillore “Sait Njadeni”. Ai në orën 13:15 pasi ka votuar, me telefonin e tij celular e ka votuar fletëvotimin”, konfirmoi Stefan Dimoski, zëdhënës i Sektorit të Punëve të Brendshme – Ohër.

Reklame

Kundër tij do të ndërmerren masa të përshtatshme ligjore.

Dita e zgjedhjeve, në Dibër dhe në Qendrën Zhupa, është duke vijuar pa probleme me rritje të vazhdueshme të jehonës së votuesve.