Arr estohet hajduti në Tetovë, dy shohej se kishte vj.edhur para

29
#

Mbrëmë rreth orës 20.00, 51-vjeçari T.S. nga fshati Jançisht i Tetovës, në Sektorin për punë të brendshme-Tetovë, ka d enoncuar se gjatë tre javëve të kaluara, person i panjohur nga kasaforta e tij metalike, të cilën e ka pasur të vendosur në dhomën e gjumit, ka vjedhur shumë të madhe parash.

Në shtëpinë e de noncuesit T.S. është kryer inspektimi dhe diku më vonë është privuar nga liria R.S. (25) nga fshati Jançisht, për shkak të d yshimeve se është kryerës i kësaj vj.edhje të rëndë.

Ndërmerren masat për zbardhjen e plotë të rastit