Arr estohet këshilltari i ministrit Filipçe, kapet me dr ogë

Dje, Infomax raportoi për një person duke u kënaqur me op ium në qendër në Shkup, i cili u arr estua gjatë ditës në Parkun e Qytetit të Shkupit pasi iu gjet ma rijuanë.

Te shkupjani i cili për një moment ka dëshiruar të ndjehej sikur të ishte në “Hollandë”, gjatë një kontrolli policor, është konstatuar se ka poseduar lëndë të paligjshme na rkotike, shkruan Kurir mk.

Sipas këtij portali, bëhet fjalë për Gorjan Gilevski, i punësuar në Ministrinë e Shëndetësisë, më saktë te Kabineti i Ministrit të Shëndetësisë Venko Filipçe.

Gilevski me 01 shkurt 2020 në orën 17 në City Park pasi i gjendet ma rijuanë ka përfunduar në stacion policor, dhe pas dokumentacionit të plotë të çështjes, kundër tij është ngritur procedurë adekuate, njoftoi MPB.

 

Edhe ish deputeti i LSDMsë, Pavle Bogoevski, u filmua duke porositur (për të cilin shumë menduan se ishte ko kainë), dhe vetë Bogoevski pranoi se ishte një vaj “vendas” ka nabisi.