Arr estohet në Xhermë të Tetovës një i arratisur nga burgu

Advertisment

Policia ka arr estuar 30 vjeçarin me iniciale J.XH. nga fshati Xhermë i Tetovës, i cili ka qenë i arratisur nga b urgu.

I arrestuari ka pasur fletë arresti, pasi ka qenë i dënuar me 15 vite burg, ndërsa për të vuajtur i kanë mbetur edhe nëntë vite.

Reklame

Pas arrestimit 30-vjeçari është dërguar në burgun, nga dhe ku ishte arratisur, për të vuajtur dënimin e mbetur.