Arr estohet një banor i Shipkovicës

Dje rreth orës 20 e 30 minuta, në fshatin Shipkovicë të Tetovës, pjesëtarët e policisë nga SPB Tetovë e kanë privuar nga liria 54vjeçarin Sh.A. nga ky fshat, në lidhje me veprën penale , Rrezikim me armë të rrezikshme, gjatë përleshjes fizike ose z ënkës.

I njëjti është mbajtur në Stacionin policorë Tetovë, për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit, me ç’rast do të përgaditet edhe parashtresa adekuate.TS