Arr estohet një mashkull në Sofje për ak sidentin tragjik!

Nëpunësit e Drejtorisë gjenerale për lu ftë kundër kr imit të organizuar pas marrjes së sinjalit, kanë arrestuar mashkull nga Sofja në lidhje me ak sidentin tragjik të autobusit në Bullgari,

në të cilën kanë humbur jetën 45 persona, ndërkaq janë lënduar 7 të tjerë, ka njoftuar Ministria e Punëve të Brendshme në Bullgari, transmeton TV21.

Mashkulli, në Facebook ka publikuar komente që lidhen me incidentin, jashtë normave morale dhe etike, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Materialet janë denoncuar në Prokurorinë e qarkut në Sofje për veprën penale në bazë të nenit 462 të Kodit Penal – shpërndarjen të urrejtjes në baza nacionaliste nëpërmjet sistemit elektronik.