Arr estohet një person në vendkalimin kufitar ‘Bllacë’

Advertisment
HTML Image as link

“Më 03.10.2020 rreth orës 13:50 në vendkalimin kufitar “Bllacë” nëpunësit policor kanë privuar nga liria 21 vjeçarin A.E nga Shkupi, për shkak se gjatë kontrollit dhe verifikimit të pasaportës u konkludua se ai në regjistër ishte regjistruar me masën “Arrest” me kërkesë të SPB-Shkup.

Personi i arrestuar iu dorëzua oficerëve të policisë nga stacioni policor në Çair për procedur të mëtutjeshme”, informojnë nga MPB-ja.