Arr estohet shqiptari dhe shqiptarja, tentuan të përdh unojn ukrainasen me kastravec

66

Ja ku rikthehemi sërish tek rubrika “të qash apo të qeshësh” ose “çudira nga bota”, por që këtë here nga shqiptarët.

#

Një ukrainase, 53-vjeçe e cila punonte si kujdestare në Itali ka rënë pre e shfrytëzimit të 3 shqiptarëve.

Historia nis e tillë, pasi pak kohë më parë 53-vjeçarja futi në shtëpi një 33-vjeçar shqiptar për të ndarë qiranë bashkë por situata devijoi pasi ky i fundit mori në kontroll shtëpinë, duke i marrë para, ushqime dhe duke lejuar të fuste në shtëpi njerëz të tjerë, deri sa arriti pika kulminante,

ku teksa 33-vjeçari bashkë me një tjetër shqiptare 26-vjeçare e kishin detyruar ukrainasen të shkonte në dhomë me ta, duke filmuar çdo moment me celuar e deri tek dëshira për t’a përdh unuar 53-vjeçaren me një kastravec.

Ata janë dë nuar me 3 vite e 4 muaj bu rg dhe 5 mijë euro dëmshpërblim kundrejt gruas ukrainase.