Arr estohet shtetasi i Maqedonisë në Gjermani, ja kush është

Policia e Gjermanisë në Hamburg ka arr estuar 37 vjeçarin Bozhidar Ristov, i cili nga policia e Maqedonisë kërkohej për të vuajtur dë nimin me bu.rg prej mbi 32 vite.

Kundër Ristov, MPB ka shpallur 11 flet arreste vendore dhe një ndërkombëtare. I njëjti sipas Policisë së vendit, është autor i disa veprave penale lidhur me mashtrime, falsifikime dhe lëndime trupore në territorin e shtetit tonë dhe është njëri ndër personat më të kërkuar nga shteti. Për të janë miratuar disa aktgjykimi nga gjykatat e Maqedonisë. të cilat gjithsej i kanë shqiptuar dënim me burg prej 32 vjet e 5 muaj burg.