Arr estohet shtetasi turk për shkak të tregtisë me njerëz

29
#

Qendra rajonale për vendkalimet k ufitare ka ngritur kallëzim penal kundër shtetasit turk J.M.S. (43) për shkak të “tregtisë me njerëz”.

“Më 04.10.2019 në orën 2:40 në afërsi të fshatit Smokvica, policia ka ndaluar automjetin të markës “mercedes”, me t arga të Gjermanisë, të cilën e drejtonte shtetasi turk. Gjatë kontrollit të automjetit janë zbuluar dy persona pa dokumentacion, ndërsa sipas pohimeve të tyre bëhet fjalë për A.H. (25) dhe V.N. (25) të dy nga Afganistani.