Arratiset një person nga burgu i Idrizovës

Një i burgosur nga Shqipëria i dënuar me burgim të përjetshëm ka mundur të arratiset nga burgu i Idrizovës herët në mëngjes.

Sipas personit përgjegjës për burgun, i dënuar A.D ishte në qelinë e tij gjatë një kontrolli në 07.02.2020. në orën 19.00. dhe në 08.02.2020. ndërsa ai konstatoi largimin e ti në orën 07:00h të mëngjesit të sotëm.

Arratisja u krye duke prerë hekurat mbrojtës nga një qeli e katit të tretë të burgut.