Arrestohen 37 persona, nuk e respektuan orën policore

Advertisment

Gjatë natës së kaluar sipas statistikave të MPB-së gjatë periudhës (07/08.05) lidhur me kufizimin e lëvizjes së lirë është evidentuar se në gjithë shtetin 49 persona nuk kanë respektuar orën policore, pas çka janë arrestuar 37 persona, ndërsa të tjerëve u janë marr të dhënat dhe ndaj tyre do të ngritët procedurë adekuate.

Gjithashtu sipas MPB-së gjatë natës së kaluar 26 personave u janë dhënë vendime për izolim, derisa 84 kanë firmosur vendime për vetizolim.

Reklame

Nga an e nëpunësve policorë janë kryer kontrolle tek personat që gjenden në izolim, gjegjësisht vetizolim, me çrrastë nuk është regjistruar asnjë shkelje të kësaj mase.