Arrestohet shtetasi serb dhe i Maqedonisë në Llojan, e kaluan kufirin ilegalisht

Me 19.06.2020 në ora 11.30 në eterin e fshatit Llojan në Kumanovë, në linjën kufitare midis Republikës së Serbisë për në Republikën e Maqedonisë së Veriut, zyrtarët policor nga Stacioni në Sopot e kanë arrestuar E.S.(59) nga Republika e Serbisë dhe I.I.(53) nga fshati Llojan pasi që ilegalisht e kanë kaluar kufirin shtetëror, transmeton Almakos.

Për shkak të shkeljes sipas nenit 68 qëndrimi 1 nga Ligji për kontroll kufitar, personat janë dorëzuar te zyrtarët policor nga Stacioni Policor në Kumanovë dhe Tabanoc për procedurë të mëtutjeshme.