Arsyeja pse Serbët e qajnë humbjen e Betejës së Kosovës ne 1389?!

Kjo ishte Perandoria Serbe,1360 para ardhjes se Perandorise Osmane.
Shikoni principatat e kohës, asnjë gjurmë Arbërore,edhe principatat e Arbërit nën Pernadorin Serbe jo bizantit, siq kemi mësuar nëpër shkolla.

Kjo është arsyeja që Serbët e qajnë Betejën e humbur të Kosovës.(Zhbërjen e Perandorise).

Reklame

Mbeten përralla thënjet se neve na u nda rruga nga Evropa.
Neve do të na zhdukte dhe asimilonte Perandoria Serbe.

Siç bëri me shumë fise arbërore.
/Muhamed Tabaku/