Artan Grubi: Ali Ahmeti atë që e ka thënë në vitin 2002, e thotë edhe sot!

BDl si parti më e etabluar , atë që e premton edhe e realizon ka deklaruar Grubi në emisionin Argument në MTV 2 Atë që e ka thënë Ali Ahmeti në 2002 e thotë edhe sot shprehet deputeti i BDI-së .Sipas Grubit BDl është parti që ndërton procese dhe I zbaton ato.

Grubi tha se për BDl në nuk ka kthim nga Marrëveshja e Prespës dhe ajo e Ohrit si dhe marrëveshja e fqinjësisë së mirë.

Ali Ahmeti sipas tij është i atij lloji politikanësh që më parë pranon të humb vetë se sa të humbin shqiptarët. Ts