Artan Grubi: Dibran jam edhe unë!

Advertisment

Dibran jam edhe unë

Tashmë nuk na interesojnë as zgjedhjet e as fushata.

Reklame

Të gjitha kapacitetet tona i kemi vënë në shërbim të betejës së përbashkët kundër CoVid19.
Jemi edhe me Dibrën dhe Zhupën duke krijuar të gjitha kushtet për përballim të lehtë të situatës.

Ju përgjërohem, qytetarëve, portaleve, mediave: pa lajme të rreme, pa propagandë, pa shpërndarje të frikës së panevojshme.
Jemi bashkë në këtë betejë dhe bashkë do t’ia dalim.

Miq, ju lutem shumë shumë, kujdes, por pa panik.
Respektoni udhëzimet e autoriteteve.