Artan Grubi: Mos bini pre e lajmeve të rreme në lidhje me marrëveshjen eventuale për bashkëqeverisje dhe pozitat e BDl-së

Advertisment

Sekretari i Përgjithshëm i Bashkimit Demokratik për integrim Artan Grubi ka kërkuar që në këto momente derisa po zhvillohen negociatat mes partive fituese LSDM dhe BDlse për formimin e një koalicioni të mundshëm midis tyre mos biet pre e lajmeve të rreme.

Mos bini pre e lajmeve të rreme, kryesisht në Facebook dhe në disa portale, në lidhje me marrëveshjen eventuale për bashkëqeverisje dhe pozitat e BDlsë  ka deklaruar Grubi.

Reklame

Sipas Grubit asgjë përveç komunikimeve partiake zyrtare nuk është e vërtetë dhe të gjitha janë spekulime. Tetovasot