Artistët e kombit në mbështetje të kryeministrit të parë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut

Mjafton të kujtojmë hitet e mëdha “Jem Ilira, jem Teuta”, “Pse jem toskë e pse jem gegë” për të indentifikuar një emër të artistit të madh Nikollë Nikprelaj i cili në çdo proces të rëndësishëm kombëtar ishte jehona dhe zëri i mijëra shqiptarëve.

Mbetet simbol dhe identitet i muzikës kombëtare dhe krenari e muzikës e shqiptarëve të Malit të Zi.

I gatshëm çdoherë të jetë pranë vëllezërve e motrave shqiptare edhe kësaj radhe vjen me një mesazh shumë të fuqishëm unifikues për shqiptarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kryeministrin e parë shqiptar dhe zgjedhjet e 15 korrikut. Për më tepër ndiqeni videon e plotë: