Artisti nga Shkupi krijon këngë me Ramush Haradinaj (Video)

Një artist nga Shkupi, i njohur me emrin artistik Daggi dhe Daggfaher, ka sjellë një remix interesant. Remixin e “Kah po shkon moj zanë”, kënduar nga kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj, ai e sjellë në mënyrë interesante.

Haradinaj, bëri bujë në publik duke kënduar në vende të ndryshme, por me këngën “Kah po shkon moj zanë”, në Rubikon, ai do të kujtohet më gjatë.