As sot nuk zgjidhet kryeparlamentari, deputetët hanë pizza dhe dalin nga K uvendi (VIDEO)

Dy tri kamera ishin në oborrin e kuvendit të Maqedonisë, të enjten në mesditë.

Kjo pse disa deputetë të koalicionit qeverisës, u panë duke hyrë në Kuvend, dhe pritej që s’i në befasi të thirret një seancë.

Reklame

Madje edhe person kishin ngarkuar që t’ua matë temperaturën deputetëve.

Pas pak, në kuvend u sollën edhe disa pizza.

Aq shumë ishin, sa që dy veta i bartën nga vetura deri ku duhet.

Disa nga gazetarët edhe komentuan se mungojnë ca, meqë më shumë deputetë janë brenda.

Në total u sollën 20 pizza, edhe pse më shumë se 20 deputetë hynë në kuvend!

Për ushqimin e porositur duket se erdhi në kuvend edhe Muhamed Zekiri.

TV21 e pyeti se a po mbahet seanca, e ai foli për pizza.

Muhamed Zekiri: “Nuk e di unë! Unë erdha, e pash pizza kanë pru”!!!

Megjithatë ushqimin e bollshëm brenda në kuvend, deputetët e koalicionit të ri, nuk erdhën krejt.