“As unë nuk shkoj tek berberi”, publikohet gabimisht video e Presidentit të Italisë, po bën xhiron e rrjetit (VIDEO)

Zyra e shtypit publikoi gabimisht një video të Presidentit italian, Sergio Mattarella, që nuk ishte për transmetim.

Zyra e shtypit ka publikuar gabimisht një video të presidentit italian Sergio Mattarella, i cili po regjistronte një mesazh për popullin.

Në një moment një nga pjesëmarrësit aty i thotë të rregullojë flokët dhe ai i përgjigjet: “Giovanni, as unë nuk shkoj tek berberi”, ndërkohë që po mundohej të rregullonte flokët me dorë.

Por videoja e Mattarellas është pëlqyer tej mase nga italianët.