Asfaltohet rruga regjionale Shkup-Tetovë në pjesën e Zhelinës (FOTO)

Këto ditë ka vazhduar puna për asfaltimin e reugës regjionale Shkup-Tetovë në pjesën e komunës së Zhelinës rrespektivisht aksi Grupçin Zhelinë. Projekti është pjesë e planit të Qeverisë për përmirsimin e infrastrukturës rrugore në komunën e Zhelinës.

Riparimi komplet i kësaj pjese të rrugës do të lehtësojë qarkullinim e banorëve të Zhelinës, si dhe lidhjen e tyre me Shkupin rrespektivisht komunën e Sarajit.

Reklame
HTML Image as link Reklamë:
Qries

Ndryshe banorët kohë më parë u ankuan për zhagitjen e punëve për asfaltimin e kësaj pjese të rrugës, por organet kompetente arsyetuan vonesën për shkak të kushteve klimatike dhe reshjeve të shiut.