ASH-AAA: Gati teksti i ligjit për shtetësi

Advertisment
HTML Image as link

Alsat mëson ekskluzivisht se opozita shqiptare ASH-AAA kanë gati tekstin e Ligjit për shtetësi.

I njëjti do t’i dorëzohet grupit parlamentar të LSDM-së për shqyrtim dhe më pas do të niset si propozim i grupit të deputetëve.

Reklame

Procedura e miratimit do të nisë pas rikthimit në punë të shërbimeve ligjvënëse në Komisionin juridik-ligjvënës,

 

pasi njëri prej tyre ka rezultuar pozitiv në Kovid-19 ndërsa dy të tjerë janë në izolim.
Javën që vjen pritet takim i ri i liderëve Zaev-Sela-Gashi.