ASh-Alternativa: ky është sllogani

Në rrjetet sociale aktivistë dhe funksionarë të Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës kanë zbuluar sloganin me të cilin ky koalicion pritet të garoj në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

“Tash është koha!”, është slogani i përzgjedhur nga ky koalicion për zgjedhjet e ardhshme parlamentare.