ASH: Është qesharake që BDl të propozoj “vetting”

Advertisment

Nga Aleanca për Shqiptarët theksojnë se do të përkrahin çdo nismë për Vetting, por vlerësojnë se është qesharake që një ide të tillë e propozon BDI-ja.

“Është interesante që Artan Grubi përmes Grupit Parlamentar të BDI-së e ka bërë një propozim të tillë, ne e përgëzojmë, i cili paska filluar të mendojë më në fund që të pastrojë radhët e BDI-së, përfshirë edhe liderin e partisë, që mund të jenë të përfshirë në korrupsion dhe në krim. Në si subjekt politik e padyshim do e përkrahim këtë propozim, por është qesharake që këtë propozim e bën BDI dhe Artan Grubi të cilët janë pjesë e përgjegjësive për dy dekada tek pjesa shqiptare”, tha Flakron Bexheti, Zëdhënësi i ASH.